De spiegel van de kapper

In het kleine dorpshart aan de Dorpsstraat van Leimuiden krijgt Studio Frienshair een metamorfose. Ruimte, licht, warmte en rust zijn de sfeerpunten voor het ontwerp.

Daarnaast moet iedere bezoeker het gevoel krijgen speciaal te zijn. Hiervoor wordt de kaptafel opstelling zo ontworpen dat de klant het gevoel heeft als het ware op een troon te zitten.

De wacht/leestafel direct bij de entree en centraal in de ruimte voor een goed overzicht.

logo

  Introductie Projecten Contact | Download Contact Contact

Contact

Contact

 

 

 

De spiegel van de kapper

In het kleine dorpshart aan de Dorpsstraat van Leimuiden krijgt Studio Frienshair een metamorfose. Ruimte, licht, warmte en rust zijn de sfeerpunten voor het ontwerp.

Daarnaast moet iedere bezoeker het gevoel krijgen speciaal te zijn. Hiervoor wordt de kaptafel opstelling zo ontworpen dat de klant het gevoel heeft als het ware op een troon te zitten.

De wacht/leestafel direct bij de entree en centraal in de ruimte voor een goed overzicht.